Igaühel meist on visioon oma "ideaalsest lapsest." Mõni meist tahaks väga, et ta beebil oleksid sinised silmad ja blondid juuksed, teised eelistaksid pruune silmi. Kahjuks (või õnneks?) ei saa keegi veel otsustada, mis värvi juuksed või silmad ta tulevasel beebil tulevad, kuid on mõned tähemärgipaarid, kelle ühised lapsed tulevad küll väga nunnud.

Need tähemärgid sobivad omavahel väga hästi kokku, misttõtu nad saavad ka lapsi, kes on ilusad nii seest kui väljast.

1. Jäär ja Ambur

Nendel kahel tähemärgil on omavahel lausa plahvatuslik energia, mistõttu on nende suhe ääretult kirglik. Tänu suurele sädemele nende vahel jääb Jääri ja Amburi suhe püsima eluks ajaks. Nad otsivad kogu aeg ellu põnevust ning ka nende lapsed kasvavad seiklushimulisteks. Nad saavad väga ilusaid ja enesekindlaid lapsi.

2. Sõnn ja Kaalud

Sõnnil ja Kaaludel on imeline moetunnetus, mille nad pärandavad edasi oma järglastele. Nad käivad ise stiilselt riides ning riietavad ka oma lapsi moeteadlikult. Nende lastest tulevad väga stiilsed beebid.

3. Jäär ja Vähk

Nendel tähemärkidel on ülimalt head suhtlemisoskused ning lai suhtlusringkond. Ka on neil kõrged ambitsioonid ning nad kasvatavad oma lapsi teadmisega, et lapsed saavad alati hakkama kõigega, mida nad ette võtavad. Lisaks ilule saavutavad nende lapsed elu jooksul paljut.

4. Neitsi ja Kaljukits

Neitsi ja Kaljukits on kõvad töötegijad ja kasvatavad oma lapsi ka selles vaimus. Nad teevad enamasti kõike koos, mille tõttu on neil ka tugev kambavaim. Nad ei karda ületada raskusi, sest saavad teineteisele toetuda. Nende lapsed võtavad need omadused üle linnulennult.

5. Neitsi ja Kaalud

Nende tähemärkide lapsed on segu ekstravertsusest ja häbelikkusest. Nad on sõbralikud ning neil on palju sõpru. Ajapikku harjuvad nad ära oma vanemate suure sotsiaalsusega ja nendestki saavad väga head suhtlejad.

Allikas: YourTango