JÄÄR

Jäär on iseseisev ja aitab ka teisi edasi. Ta vajab tugevaid tundeid, mis tagavad talle vajaliku adrenaliinikoguse. Talle sobib kõige paremini selline soeng, mis on natukene vallatu, aga samas ka hoolitsetud. Jäta näiteks pooled juuksed alla ja ülejäänud sea pea peale krunni.

SÕNN

Just lohakas krunn, mida kannab ka hertsoginna Meghan Markle sageli, sobib Sõnni tähtkujus sündinud naisele kõige paremini. See väljendab tabavalt tema muretut ja natuke iseteadvat loomust.

KAKSIKUD

Selles tähtkujus sündinud naine on rafineeritud ja elegantne. Tema võiks punuda oma juuksed kaunisse punutisse ja need siis veel krunni sättida.

VÄHK

Mida vähem ta vaeva näeb, et ilus näha ja seda kaunim ta on. Loomulikkus on sobib talle kõige paremini. Lahtised ja natuke sassis juuksed muudavad ta imeliseks.

LÕVI

Lõvi tähtkujus sündinud naistel on oma ego. Nad hoolitsevad palju oma välimuse eest aga ei taha tingimata teistele meeldida. Talle sobib selline soeng, mis väljendab tabavalt tema iseseisvat loomust. Proovi näiteks Bob-stiili.

NEITSI

Neitsi on perfektsionist. Ja see väljendub ka tema soengus, sest selles on iga juuksekarvake täiuslikult sätitud.

KAALUD

Punutud juuksed väljendavad tema võlu kõige paremini ja see sobib talle muutes ta elegantseks ja andes talle hoolitsetud välimuse.

SKORPION

Kaks kena punupatsi on soeng, mis toob eriti esile tema sensuaalsuse ja salapärase loomuse, mis teda iseloomustavad.

AMBUR

Astroloogid soovitavad Amburile loomulikkust ja kanda oma juukseid nii palju lahtisena, kui võimalik. See sobib kõige paremini tema loomusega. Vajadusel võib juukseid kinnitada väikese punupatsiga.

KALJUKITS

Hobusesaba sobib talle kõige paremini ja toob ta näo ilu eriti esile.

VEEVALAJA

Selles tähtkujus sündinud naine on loominguline ja ta tahab oma iseseisvust mingil moel väljendada. Talle sobib hästi ühele küljele punutud patsike.

KALAD

Isegi, kui ta eelistab loomulikkust, sobib talle selline soeng hästi väljendades tema avatud maailmavaadet.

Allikas: Kodused Lood