KAKSIKUD

Peamine põhjus, miks Kaksikud elavad paremini üksi kui kellegagi koos, tuleb nende sõltumatust ja kontrollile allumatust loomusest. Lisaks sellele on neil kergemeelne olek, mis ei võimaldagi kellegagi püsivat suhet luua.

AMBUR

Amburitele sobib üksindus ideaalselt ja seda lihtsalt sellel põhjusel, et nad hindavad kallilt oma vabadust ja naudivad sellest iga hetke. Nende jaoks on suhe kellegagi võrdväärne emotsionaalse vangistusega. Ja see on muuseas üks nende suurimatest hirmudest.

JÄÄR

Need, kes tunnevad Jäärasid hästi, teavad, kui impulsiivsed nad olla võivad. Nad tegutsevad alati ruttu, otsekohe, mõtlematult ja ootavad tulemust silmapilkselt. Paljud inimesed ei suuda seda tempot nendega pidada. Ja sellepärast, et mitte kedagi pidevalt järgi oodata, eelistab Jäär olla üksi.

SÕNN

Peamine põhjus, miks selles tähtkujus sündinud inimesed eelistavad olla pigem üksi, on nende kangekaelsus ja jonnakus. Nad ei talu silmaotsaski kriitikat ega vastu hakkamist, mida paraku tihti kooselus ikka ette tuleb.

KALJUKITS

Kaljukitsed vaatavad elu pragmaatilise külje pealt. Nad on ambitsioonikad, neil on nii palju projekte, mida vaja ellu viia. Ja probleem seisneb selles, et tema jaoks on suhe takistus, mis ei võimalda tal ellu viia oma elu unistusi. Kui ta just ei leia enda kõrvale kedagi, kes teda aitab ja toetab, ei tekita temas mingit probleemi elada üksi oma äranägemise järgi.

Allikas: Kodused Lood