JÄÄR

Ülejäänud aasta saab sinu jaoks olema nagu jalutuskäik pargis. Kõik sinu eesmärgid saavad nüüd täidetud ja lõpuks tead, mida sa veel teha soovid.

SÕNN

2019. aasta teine pool tuleb oma närviliste hetkedega, aga samas need aitavad sul palju kasvada. Sel ajaperioodil on oluline meeles pidada, kui tähtis on kuulata inimesi, kes sulle kõige rohkem tähendavad. Vahel me unustame, kui palju me teisi inimesi mõjutada võime ja kui palju nemad mõjutavad meid.

KAKSIKUD

2019. aastal ootab sind veel ees üks suur takistus, aga sa saad sellest üle. Sa oled palju rohkemaks võimeline, kui endale tunnistada julged. Ära lase oma emotsioonidel mängu juhtida. Mõtle peaga ja ole kindel igas sammus, mis sa nüüd teed.

VÄHK

2019. aasta muudab sind viisil, mida sa isegi ette kujutada ei oska. Sulle pakutakse vaid parimat ja sina otsustad, kas sa kasutad seda ära või mitte. Kuigi sa ei pruugi tahta oma lähedastega suhteid lõpetada, on see vahel ainus valik. Alusta millegi uuega ja jäta asjad, mis sind tagasi hoiavad, minevikku.

LÕVI

Ülejäänud 2019. aasta saab olema huvitav. Sa saad oma rahaasjad korda. Näiteks, kui oled kellelegi võlgu, näe vaeva, et seda võlga natukenegi vähendada. Mida rohkem sa vaeva näed, seda rohkem saad ka tehtud.

NEITSI

2019. aasta teisel poolel pead läni mõtlema, kuidas asjad su elus ikkagi edenevad. Lõpuks ometi mõistad, kui hästi sul läheb ja kui halvasti mõjuvad mõtted, mida sa mõelnud oled. Sa peaksid kõike rohkem hindama ja näitama inimestele, keda sa armastad, kui tänulik sa neile oled.

KAALUD

2019. aasta teine pool ei saa olema sinu jaoks kerge, aga aasta lõpuks on sul puhas leht. Sul käib sisemine võitlus ja keegi teine ei saa aidata sul viia ellu muutusi, mida sa nüüd tegema pead. Keskendu õnnestumisele ja unusta läbikukkumine. Vaata, mida kõike sa saavutanud oled ja proovi edaspidi positiivsem olla.

SKORPION

2019. aasta tuleb suurte muutustega. Sind ootab ees seiklus, mida sa kartnud oled, aga võta asju rahulikult, sest sa ei pea seiklema üksinda. Leia endast julgus liikuda edasi!

AMBUR

Kohtud sel aastal mõndade väga huvitavate inimestega, kes sind oma ellu väga vajavad. Need sõprussuhted, mida lood, et pruugi esialgu teistsugused tunduda, aga mida rohkem aega möödub, seda selgemaks pilt muutub. Võimalik, et juba sel suvel hakkad tegema neid asju, mida sa ammu teha oled tahtnud.

KALJUKITS

Ülejäänud 2019 saab olema vägagi loominguline! Su pead täidavad miljonid ideed ja nüüd oled ka valmis neid ellu viima. Ära pahanda, kui su elu seetõttu muutub. See kõik juhtub põhjusega.

VEEVALAJA

Leiad sel aastal üles enesekindluse, mis sul nii kaua juba puudu on olnud. Astud tänu sellele oma kookonist välja ja asud viima ellu neid unistusi, mida sa seni pole julgenud püüda. Kõik saavad lõpuks teada, mida sa neist arvad. See võib olla hea või hoopis halb, oleneb, kuidas sa käitud.

KALAD

See aasta võib sinus veidikene segadust tekitada, aga detsembriks leiad oma küsimustele vastused. Su elu on olnud 2019. aastal natukene kaootiline ja võid tunda end pisut eksinuna. Enda leidmine aitab sul ka teised inimesed taas üles leida.

Allikas: Awareness Act