1. Kaljukits

Kaljukitsedel on halb maine, kui me räägime suhetest, sest nad pühenduvad rohkem karjäärile ja oma eesmärkide püüdmisele. Nad tahavad olla edukad ja paraku ei jää neil seetõttu just väga palju aega eraelule. Aga kui nad kord otsustavad kellelegi pühenduda, teevad nad seda sada protsenti ja on väga lojaalsed.

Nad ei vali oma kaaslast kergekäeliselt ja kui nad otsustavad armuda, näevad nad selle suhte nimel vaeva, olles valmis ka kõige suurema tüli ära lahendama. Aga kui nad näevad, et sel suhtel pole tulevikku, lõpetaksid nad selle kohe ja lahkuksid. Kohe kindlasti ei petaks nad oma partnerit. Sellel lihtsalt poleks mingit mõtet.

2. Vähk

Pole mingi saladus, et Vähi tähemärgist inimesed armuvad kiiresti ja unistavad igavesest armastusest. Nad kipuvad armuma väga sügavalt, hakates seejärel ka kohe ühist tulevikku planeerima.

Nad on väga hoolivad partnerid, kes näitavad oma armastust ka välja. Vahel võib seetõttu jääda mulje nagu nad ripuksid oma partnerite küljes, aga tegelikult on see tõesti lihtsalt seetõttu, et nad päriselt armastavad oma inimest ja seda suhet.

Kui nad on kellegi välja valinud, on nad ka uskumatult lojaalsed. Nad soovivad selle inimesega ju igavesti koos olla, milleks seda siis rikkuda?

3. Sõnn

Rääkides suhetest, võivad Sõnnid esialgu olla ettevaatlikud, aga seda vaid seetõttu, et nad ei taha raisata aega kellegi peale, kellega nad ühist tulevikku ette kujutada ei oska. Nad võtavad aega, et inimest tundma õppida.

Aga kui nad on kord juba otsustanud, kellega nad koos tahavad olla ja on armunud, pole enam tagasiteed. Neil on omad eesmärgid ja nad teavad täpselt, mida nad elult ootavad.

4. Skorpion

Skorpionid on väga lojaalsed ja usaldusväärsed, kui nad lõpuks kellessegi armuvad. Peaaegu isegi omandihimuliselt lojaalsed. Kuigi neil endil on raske oma partnerit usaldada, siis sellega kaasneb ka vajadus lojaalsuse ja täieliku pühendumise järele.

Varjukülg on see, et Skorpionid kipuvad ka oma partneritele haiget tegema, et nemad neile enne haiget ei teeks.

Allikas: Thought Catalog