Jäär ja Skorpion

See võimalus, et teil omavahel koos tore ja lahe on, on ikka väga väike. Ja tead miks? Sest te olete tegelikult väga sarnased.

Sõnn ja Veevalaja

Sa ei kannata silmaotsaski seda, kui kergekäeline ja pealiskaudne võib olla üks Veevalaja tähemärgi all sündinud inimene. Veevalaja veedab palju aega pea pilvedes oma unistustes. Sind aga kurnab see ja mõjub väsitavalt. Selline käitumine ärritab sind hingepõhjani ja sa pead lihtsalt oma pahameele tema peal välja elama.

Kaksikud ja Neitsi

Jah, sest tema ei ole valmis välja kannatama sinu väikeseid ja pealtnäha süütuid, ent solvavaid märkusi oma aadressil (isegi, kui sa teed ainult nalja) ja kindlasti mitte sinu pidevaid tujumuutusi.

Vähk ja Kaalud

Selline kauge sõprus teie vahel on võimalik, igapäevane suhtlemine aga absoluutselt välistatud, sest Kaalud ei talu sinu väikesi vahemärkusi (ja sinu kalduvust pidevalt kuskile minna ja olla kogu aeg kusagil mujal).

Lõvi ja Kaljukits

Vastupidiselt üldlevinud uskumusele, on Kaljukits tegelikult diskreetne, hea vaatleja ja pigem tagasihoidlik. Probleem seisneb aga selles, et sina oled täpselt tema vastand. Sina elad selleks, et olla rambivalguses ja Kaljukitses tekitab see stressi.

Neitsi ja Lõvi

Sa oled nii hea, et sinu suhe Lõviga leiab kiire lõpu. Tema on liiga ülevoolava isiksusega sinu jaoks ja isegi kui alguses ei näita sa seda välja, siis tegelikult tahaksid sina ka paista millegagi silma, aga temaga koos jääd sa alati tema varju.

Kaalud ja Ambur

Vähemalt mitte igapäevases elus. Jah, te hindate teineteist, aga Ambur on liiga aktiivse eluviisiga ja lendab nagu liblikas õielt õiele, see aga sobi sinu rahuliku igapäevaeluga kokku.

Skorpion ja Kaksikud

Kuidas taluda välja sellist kergemeelset ja pea pilvedes Kaksikut? Skorpioni jaoks on see täiesti välistatud. Kaksikute soovid ja vajadused tunduvad sinu jaoks liiga lapsikud - sinu jaoks, kes sa oled harjunud mõtlema nagu täiskasvanud inimene sellest päevast peale, kui sa sündisid.

Ambur ja Sõnn

Kahju kohe, kui te peaksite igapäevaselt suhtlema, sest see võib muutuda üsna problemaatiliseks. Tuleb ära mainida, et Sõnn on aeg-ajalt üsna igav ehk siis nad on kahe jalaga liiga maa küljes kinni ja nende elus pole üldse mingit vürtsi.

Kaljukits ja Veevalaja

Veevalaja ükskõiksus kõige suhtes ja tema iseloomu jahedus tekitab sinus pingeid ja sa murrad kogu aeg pead, et kas sa oled jälle millegagi hakkama saanud. Teil on koos ebamugav ja kumbki ei tunne end hästi.

Veevalaja ja Kalad

Kalad on armsad. Aga lähemalt nendega suhelda on väsitav. Vaimselt kurnav. Sest Kalade jutt keerleb ainult elu ja surma ümber ja nende monoloogi kuulamine võtab kogu eluisu ära. Veevalajat ärritab see üle kõige.

Kalad ja Jäär

Igapäevane suhtlemine ja läbikäimine temaga muudab sind hüsteeriliseks. Ta tekitab sinus masendust, hirmu ja lisaks kõigele solvab ta sind iga kord, kui te kohtute.

Allikas: Kodused Lood