Tulemärgid (Jäär, Lõvi, Ambur)

Dünaamilised, temperamentsed ja kirglikud tähemärgid tahavad küll palju ja kiiresti teha, kuid nende energia kipub ka kiiresti kaduma. Seetõttu soovitavad tähed sulle kõrge intensiivsusega intervall treeninguid (n-ö HIIT trenne). Tüüpiliselt ca 30 minutit pikad trennid keskenduvad hea vormi saavutamisele ja neid on lihtne oma igapäevasesse graafikusse mahutada. Youtube’ist leiab selliseid trenne sadu.

Maa märgid (Sõnn, Neitsi, Kaljukits)

Maa märgid hoiavad maailma mõistuse juures. Nende kahe jalaga maas ja stabiilne natuur muudab just jooga nende jaoks parimaks valikuks. Ha Tha, Yin, Ashtanga või Iyengar jooga — proovi neid kõiki ja avasta, mis sulle kõige paremini sobib. Taaskord tasub siinkohal pöörduda Youtube’i poole, kust leiab trenne nii algajatele kui ka edasijõudnutele. Kui jooga juba on osa sinu elustiilist, muuda nüüd see suhe veelgi tugevamaks. Kasvamiseks on alati ruumi, sest jooga puhul on oluline just iseenda tundma õppimine.

Õhu märgid (Kaksikud, Kaalud, Veevalaja)

Õhu märgid otsivad alati järgmist seiklust ja midagi uut ning seda ka trennide puhul. Seetõttu soovitame sul proovida näiteks ronimist, mis aitab sul tugevdada nii kerelihaseid kui ka käsi ning parandab kehahoiakut ning aitab leida igapäevaellu pisut stabiilsust. Kui see ei tundu sulle põnevana, proovi näiteks rattasõitu. Mõlemad aitavad sul avastada midagi uut.

Vee märgid (Vähk, Skorpion, Kalad)

Kuigi sa armastad turvalisust, siis esitame sulle väljakutse: proovi ujumist! Lisaks sellele, et see aitab sul vormi parandada, võimaldab see sul ka oma sügavamat ennast paremini tundma õppida. Ujumine on ka suurepärane viis oma hingamise ja kehaga tugevama sideme loomiseks.

Ja pea meeles, trenni ei pea tegema vaid selleks, et su kaalunumber langeks või pepu näeks uutes teksapükstes parem välja. See on midagi palju rohkemat, aidates sul end enesekindlama ja tugevamana tunda, et olla valmis kõigeks, mis su teele ette jääb.

Allikas: StyleCaster