1. Sa oled kogu aeg väsinud

Vahet ei ole, kas magasid möödunud ööl üheksa tundi või mitte, sul pole hommikuti ikkagi üldse energiat. Ainus asi, mida teha tahad, on voodisse tagasi ronida ja unustada kõik oma probleemid. Aga siis kuhjuks tööd veel rohkem ja stressitase ainult tõuseks. Mõte, et peaksid puhkusele minema, ei tule sulle isegi pähe.

2. Sul on tavalisest keerulisem keskenduda

Sul on lisaks energiapuudusele keeruline ka meeles hoida, kuhu sa oma auto parkisid või kas sa ikka oled sõbranna sõnumile vastanud. Su mõtted kipuvad ka tööl pillapalla olema. Sa kaotad pidevalt oma võtmed, telefoni ja prillid ära. Su pea ei tööta nii nagu tavaliselt ja sa ei saa aru, mis sul viga on.

3. Sind ajavad närvi ka kõige väiksemad ja ebaolulisemad asjad

Sa oled endale ette kuhjanud nii palju asju, et kui sinna midagi juurde panna, siis see kõik lihtsalt plahvatab. Ka väikesed ülesanded nagu kiire e-kirja saatmine tekitab tunde justkui sul palutaks mägesid liigutada.

4. Su puhkused ei tundu nagu puhkused

Isegi, kui võimaldad endal korraks aja maha võtta ja puhata, ei suuda sa päriselt puhata. Pooled sinu mõtetest on ikka töö juures. Sa kontrollid jätkuvalt oma e-postkasti. Sa proovid jätkuvalt lahendada seda tööga seotud probleemi. Sa stressad ikka veel!

5. Sa plahvatad oma sõprade ja perekonnaliikmete peale ilma igasuguse põhjuseta

Sa nähvad inimestele soovimata neile tegelikult haiget teha. Sa oled emotsionaalselt totaalne segapundar ning tunned end seetõttu halvasti, aga ei suuda midagi ette ka võtta.

6. Sa isoleerid end maailmast

Sa ei suuda meenutada, millal sa viimati oma sõpradega aega veetsid ja ütled neile alati ära, sest sul on lihtsalt liiga palju tööd. Oled oma sotsiaalse elu täielikult unustanud, sest hoolid vaid tööst.

7. Sa oled viimasel ajal totaalne pessimist

Muretsed, et sa ei saa kunagi päriselt edukaks. Muretsed, et sa ei suuda kunagi oma unistusi täide viia ja nii matad veelgi rohkem aega töötamisse ja nende unistuste püüdmisesse.

8. Sa unustad söömise

Võimalik, et jätad hommikusöögi söömata, sest sul pole lihtsalt aega selle valmistamiseks või sul pole lihtsalt stressi tõttu enam söögiisu. Igal juhul, see on märk sellest, et midagi on väga valesti.

9. Sa teed ise ennast haigeks

Pidev töötamine mõjutab sind ka füüsiliselt. Sul on raske hingata. Tunned pidevalt rinnus valutorkeid. Oled uimane, su pea valutab kogu aeg ja oled hakanud minestama. Pidevalt on tunne, et oled haigeks jäämas, aga tegelikult on tegemist hoopis stressiga.

10. Sa ei naudi enam asju, mida varasemalt armastasid

Sa ei ärka enam hommikuti elevusega, vaid töö tekitab sinus veelgi rohkem stressi. Tahaksid nii väga puhkusele minna, aga mingil põhjusel sa ei tee seda.

Allikas: Thought Catalog