Mõnikord polegi kasulik kõiki võtmeid ühes kimbus hoida, aga selleks, et kott liiga raskeks ei läheks, võib võtmehoidja meisterdada kangast.

Naerunäoga nukupreili on tehtud õhemast trikotaažkangast. Selle valmistamiseks lõigake ring, täitke see villaga ning krookige tugevasti kokku. Seejärel kinnitage pael, mille järgi saate võtme ajada ning alles siis katke kroogitud koht juustega. Need on sel korral kärtsroosad, just selleks, et võtmehoidja kenasti välja paistaks.

Lõigake esmalt valmis piisava pikkusega juuksed, asetage pealaele ning lahu kohalt õmmelge niidiga pea külge. Tikkige või joonistage talle nägu.

Kui võtmehoidjat tarvis pole, võib sellise nukupea kinnitada kepikese otsa ja meisterdada nukud, millega saab kodus teatrit teha. Siis tuleks krookimise koht jätta allapoole, sinna, kus on kael. Ärge tõmmake krookekohta enne kinni, kui olete väikse pulgakese ka paika pannud.

Soovi korral võib selle kinnitamiseks kasutada ka kuumaliimipüstolit. Kaela ümber siduda lips või õmmelda pisikesed pärlikesed.