Mõtle välja, mida sa tahad

Oled sa kindel, et taha leida just pikaajalist suhet, mitte niisama lõbutseda? Sa ei leia iialgi seda, mida sa tahad, kui sa pole isegi iseendale selgeks teinud, mis see täpselt oleks. Küsi endalt, kas sa oled oma eelmisest suhtest täielikult üle saanud ja valmis edasi liikuma? Kui sa selles veel päris kindel ei ole, siis pole sul mõtet ka hellitada lootusi, et leiad näiteks Tinderist oma eluarmastuse.

Kui oled leidnud suhtlemiskaaslase, räägi talle oma kavatsustest

Paljud mehed on kohtinguportaalides ühe selge eesmärgiga — arendada võimalikult paljude naistega üheöösuhet. Kuid neile meeldib jätta mulje, et soovivad midagi enamat, et naistele meeldida. Kui sa ei taha pettuda ja oma aega raisata, on igati mõistlik anda üpris kiiresti mehele teada, et sa otsid pikaajalist suhet. Vaata, mis ta sulle vastab.

Ole mõistlik ja aus

See, et sina loodad leida internetist eluarmastust, ei tähenda, et kõik teised on seal samasuguse eesmärgiga. Osad naised suhtuvad väga kurjalt ja õelalt meestesse, kes otsivad üheöösuhet. See ei ole mõistlik käitumine. Internetis kellegi teisega suheldes võiks ikkagi mõelda, mida sa kellelegi kirjutad, ja kas seda ikka tasub teha. Isegi kui sa arvad, et su vestluskaaslane on äärmiselt rumal ja tal puudub igasugune intelligents, on ikkagi mõistlikum suhtlemine viisakalt sinnapaika jätta, mitte talle otsekoheselt teada anda, et sinu meelest ei ole ta sind väärt. Sulle ju ei meeldiks, kui mõni mees sulle niimoodi ütleks?

Allikas: YourTango