Ta tunnistas Uus-Meremaal tegutsevale suhete kolumnistile, Robyn Salisburyle, et nad küll armastavad mehega teineteist, aga neil on hetkel suhtes keerulised ajad. "Meil oli kunagi väga aktiivne ja rahuldustpakkuv seksi-/armuelu. Me oleme 50ndate keskel ja asjad on hakanud allamäge minema," kirjutas ta.

Paar on proovinud juba mitmeid tehnikaid, kuidas kirge suhtesse taas tagasi tuua, mille hulka kuulub ka näiteks räpase jutu rääkimine või meestearsti külastamine, aga miski ei aita.

Naine tunnistas, et nad on mõelnud ka seksterapeudi külastamise peale, aga tema mees pole sellest väga vaimustuses. Nii otsustaski ta viimase "lahendusena" seksi väljastpoolt abielu otsima minna, mis esialgu oli küll mõeldud ähvardusena, aga see mõte meest ei häirinudki ja ta ütles selle peale hoopis: "Olgu, mu kallis."

Seetõttu pöörduski rahuldamata vajadustega naine Salisbury poole, et saada vihjeid, kust seda seksi siis ikkagi leida võiks ja kuidas seda teha nii, et see oleks ohutu.

Salisbury soovitas naisel mõelda läbi, mis on selle kõige eesmärk: kas ennast seksuaalselt rahuldada või hoopis mehes põnevust tekitada või teda karistada? Ta tunnistas ka, et mehe selline ükskõiksus võib olla märk näiteks tööstressist, depressioonist, ärevusest, survestatusest saada voodis paremini hakkama, väsimusest või igavusest. Tema sõnul on võõraste seksuaalpartnerite kaasamisest abi ainult siis, kui abielupaar sellest omavahel avatult räägib ja on pannud paika kindlad piirid, millega mõlemad osapooled nõus on.

Lõpetuseks soovitas psühholoog siiski pöörduda seksterapeudi poole, kes oskaks neid juhendada, kuidas sellest raskest olukorrast välja pääseda.

Lugeja, kas ka sinul on olnud sarnaseid proove? Kuidas neid lahendada olete püüdnud?