Nendel emadel on, mida meenutada! Keegi neist ei osanud sünnitama minnes arvata, et midagi sellist võib juhtuda. Praegu meenutavad nad möödunud olukorda naljana, vahendab DailyMail.

1. “Me olime sünnituspalatis, ja ma ootasin, et saaks pressima hakata. Mehel hakkas oodates igav ja ta küsis ämmaemandalt, kas tal oleks kuidagi võimalik Xbox üles seada. Ma polnud ammu nii palju naernud.”

2. “Sünnitustegevuse ajal suutis mu elukaaslane 8 korda minestada. Kui see uuesti juhtuma hakkas, ohkas ämmaemand, et juba jälle ta vajub ära.”

3. “Ma oksendasin sünnituse ajal oma mehe peale.”

4. “Ma suutsin sünnituse ajal ainult toidust mõelda. Presside ajal ma karjusin, et tahan süüa.”

5. “Ma ei teadnud, et ma olen rase ja ma sünnitasin kogemata autos.”

6. “Sünnituse ajal vahetus mu ämmaemand, kes ütles mulle, et ma olen väga painduv. Nojah, selle omaduse tõttu ma siin sünnitusmajas üldse olen…”

7. “Kui ma sünnitasin, vaatasin ma oma mehele külma ja mõrvarliku pilguga otsa ning ütlesin talle aeglaselt, et ma löön ta maha, sest mul on nii valus ja see kõik on tema süü.”

8. “Ma ei tahtnud oma meest sünnitusruumi, aga ta proovis kogu aeg sinna tulla. Lõpuks pidid turvamehed ta minema vedama.”

9. “Mu mees magas terve aeg, mil sünnitustegevus ei olnud veel korralikult pihta hakanud. Üles ärgates vingus ta valutava kaela pärast.”

Lugeja, jaga kogemust — mis juhtus sinu sünnitusel, mida sa ei suuda iialgi unustada?

Allikas: DailyMail