Portaal Bright Side jagab huvitavat uuringut, mis tõdeb, et me tõepoolest muutume aasta-aastalt järjest enam oma vanematega sarnaseks.

Ilukirurg dr Julian De Silva viis läbi uuringu, mille raames ta rääkis 2000 inimesega nende suhetest oma vanematega ja ise lapsevanemaks saamisest. Ta avastas, et rohkem kui pooled uuringus osalenud naistest tunnistasid, et nad käituvad täpselt nagu nende emad.

Uuringust selgus, et keskmiselt 33aastaselt muutuvad paljud naised oma emadega sarnaseks, lõpetavad oma emadega vaidlemise ja võtavad omaks nende kõnemaneeri, neil tekivad sarnased hobid ja nad hakkavad vaatama samu telesaateid.

Dr De Silva sõnul võib see muutus olla seotud lapsepõlvega, sest naised huvituvad teatud vanuses järjest enam emaks olemisest ja uurivad, kuidas nad võiks ja peaks käituma ning seetõttu hakkavad nad peegeldama oma vanemate "stiili" ning oma emale rohkem lootma.

Ka mehed muutuvad oma isadeks

Muide, selline muutus ei leia aset vaid naistel, vaid ka mehed muutuvad ca 34aastaselt oma isadeks, väidab dr De Silva. Meeste sõnul tekivad neil samad poliitilised vaated nagu nende isadel, nad kuulavad samu raadiokanaleid ja kustutavad heal juhul ka inimtühjas toas tuled ära, kui nende isad seda tegid. "Me kõik muutume teatud vanuses oma vanemateks," kinnitab uuringu läbi viinud ilukirurg.

Lugeja, kas nõustud? Milline veider ühine iseloomuomadus sul oma vanematega on?