Enamik neist paljastustest on seotud tööga, sest olgem ausad, suur osa inimestest ei ole harjunud pikalt koos kodukontoris töötama. Me võime arvata, et tunneme inimest läbi ja lõhki, aga nii kaua, kuni me pole temaga koos ühes ruumis töötanud, ei tunne me teda tegelikult üldse. Need on paljastused, mida paarikesed avastasid oma kallimata kohta:

"Kuulsin pealt oma naise koosolekut, mis kestis mitu tundi. Kui kõik hakkasid viisakalt otsi kokku tõmbama ja vestlust suunama lõpetamise suunas, siis ma olin šokeeritud, kui sain aru, et minu naine on see oodake-mul-on-veel-üks-küsimus tüüpi inimene. Ta venitas ja venitas vestlust oma tobedate küsimustega. Ma ei saa aru, kuidas tal veel töökoht on..."

"Kui mu abikaasale helistatakse töölt, tõuseb ka püsti ja kukub vaba käe ning jalgadega vehkima, marsib mööda korterit ja karjub kõva häälega telefoni. Oma sõprade või perekonnaga rääkides ta ei tee iialgi nii. Ma ei tea, mis tal viga on, aga ta peaks selle kiiremas korras ära lõpetama."

"Minu viisakas, nunnu ja kombekas mees... ta on täielikult muutunud. Ta taob uksi, vannub ja sõimab. Eriti vastikult käitub ta oma töökaaslastega. Nad saavad tal pidevalt n-ö vastu pead. Poleks ime, kui ta varsti lahti lastaks. Ei jõua oodata, et tööle tagasi minna."

"Mees seadis meie suurele köögilauale sisse kaks arvutiekraani, lisaks nendele veel oma läpaka. Need on seal olnud kaks nädalat ja ma olen hullumas! Ta ei plaanigi neid sealt ära koristada. Iga kord kui ma neist mööda kõnnin, tõuseb mu vererõhk lakke."

"Minu abikaasa on õpetaja ja teeb õpilastega videokõnesid. Ta viskab nii kohutavalt halbu nalju, et ma pean minema teise tuppa, panema ukse kinni ja kõrvaklapid pähe, et ma seda jubedust ei kuuleks. Mitte ükski laps ei naera tema naljade üle, aga ta ikka ei lõpeta seda ära."

Allikas: Daily Mail

Lugejad, kas olete kodus isolatsioonis olles oma kallima kohta midagi häirivat teada saanud?