"Abikaasa pettis mind oma kolleegiga tööreisi ajal, mis toimus aastavahetusel. Sain sellest teada enne koroonakriisi puhkemist ja võtsin vastu otsuse, et ei viska 15 aastat kooselu niisama maha, annan talle aegamööda andeks ja ta saab minult uue võimaluse.

Kui sellest teada sain, vandus abikaasa mulle, et see oli kõigest seks, tal puudusid naise vastu sügavamad tunded ja ta armastab siin maailmas ainult mind. Oleksingi teda peaaegu uskuma jäänud, aga leidsin kogemata tema telefonist pildid aastavahetusest.

Ja need pildid tõid mulle pisarad silma, sest tundsin, et mind on kaks korda reedetud. Pildid olid mu abikaasast ja kolleegist, kellega ta mind pettis. Nad olid restoranis, rannas, veetsid lõbusalt aega. Nägin oma abikaasa silmades sädet, mida polnud seal juba pikka aega olnud.

Lihtsalt seksi ma oleks veel suutnud andestada, aga nendelt piltidelt sain kinnituse, et asi ei ole üldse ainult seksis. Nad on armunud. Mu abikaasa eitab seda muidugi tugevalt, aga need pildid ei lähe mul meelest... Ehkki ta kustutas need ära, ilmuvad need iga päev hämmastavalt detailselt mu mällu ja ma ei suuda enam. Soovin, et ma ei oleks neid pilte näinud.

Allikas: The Sun