Courtney sõnul on see number lausa maagiline ja tema saab nüüd nautida voodis kogenud meest, kes on nendest paljudest kogemustest õppinud.

Elliot oli enne naisega tutvumist viis aastat olnud erinevates üheöösuhetes ja tema sõbrad hoiatasid meest, et kui ta jääb kokku ühe naisega, hakkab tal tõenäoliselt üsna kiiresti igav ja ta hakkab vaheldust soovima. Kuid nüüd on Elliot kahe lapse isa ja Courtneyga õnnelikus abielus.

22aastane Courtney on rahul, et tema abikaasa on nii kogenud, sest siis ei hakka neil voodis kunagi igav ja seks on alati põnev. Ta usub, et suutis metsiku mehe maha rahustada ja saab nüüd nautida tema tehtud töö vilju.

Naine meenutab nende esimest kohtumist, mis leidis aset klubis, kus Elliot ta ära võlus. Aga kõik teadsid tema reputatsioonist, et ta ei lähe kunagi üksinda koju ning on maganud sadade naistega.

“Ma ei olnud huvitatud sellise enesekeskse mehega suhtlemisest ega soovinud olla järjekordne number tema saavutustes, seega ütlesin talle ära,” meenutab Courtney, et tegemist ei olnud kindlasti armumisega esimesest silmapilgust.

Kuid kolme kuu pärast ristusid nende teed uuesti ja naine oli õnnelik, et mees tundus tegelikult päris normaalne ja neil oli tore jutuajamine. Nende kohtumine lõppes seksiga ja Courtney nägi, et Elliot on voodis väga enesekindel. Elliot palus tal hommikusöögile jääda ja avaldas, et on tõesti maganud väga paljude naistega.

Courtney hindas tema ausust ja tunnistas, et tema on samas väga kogenematu. Neist sai paar ja Courtney ütleb, et mehe täielikult usaldama hakkamine võttis tema jaoks aega, kuid nüüd on neil kõik hästi. Nad on nüüd kahe lapse vanemad ja Courtney soovib panna inimestele südamele, et keegi ei hindaks inimest selle järgi, mitu seksuaalsuhet tal varem on olnud.

Ta tunneb, et nüüd suudab Elliot ilusasti pühenduda temale ja nende lastele, sest ta on kõik oma sarved maha jooksnud ja ta oligi valmis rahulikumaks hakkama.

Allikas: The Sun