"Töötan koos oma parima sõbrannaga ilusalongis. Eelmisel suvel tuli meile meesklient, mis on suhteliselt haruldane, sest enamasti käivad meil ainult naised. Ta pani endale ühe protseduuri kirja, mille mu sõbranna läbi viis. See mees oli jalustrabavalt kena.

Hiljem sain teada, et ta oli mu sõbranna kohtingule kutsunud ja veel mõnda aega hiljem läksid nad suhtesse. Mul oli nende üle hea meel. Kui nad olid paar kuud koos olnud, hakkas lähenema mu sõbranna sünnipäev ja tema kaaslane võttis minuga ühendust. Me saime salaja kokku ja ma andsin talle nõu, mida ta võiks sõbrannale kinkida. Peale kohtumist sain aru, et ma olen sellest tüübist ikka väga sisse võetud.

Veidi aega enne pandeemiat läksin ma oma parima sõbrannaga tülli, sest ta sõidutas mind iga päev tööle ja tema sõnul ei olnud ma talle maksnud piisavalt bensiiniraha. Peaaegu kohe peale tüli suleti meie salong koroona tõttu ja läks nii, et me ei suhelnud mitu kuud.

Ühel päeval käisin jooksmas ja nägin seda kuuma meest. Ta pihtis mulle, et nad olid lahku läinud. Käisime mõned korrad koos jooksmas ja ühel korral tunnistasime koos üksteisele, et me oleme natuke armunud. Tema ütles veel, et ehkki ta oli mu sõbrannaga koos, oli tema pilk alati just mulle suunatud.

Me läksime peale jooksu koos tema juurde duši alla ja seksisime. See oli hea, aga nüüd tunnen ma ennast väga halvasti. Kui meie salong uuesti avati, siis mu sõbranna vabandas minu ees ja ütles, et temast oli vale seda bensiiniraha küsida ja tal on tõeliselt kahju. Kui ta vaid teaks, mida mina tegin... Ma rikkusin kõikidele naistele teadaolevat reeglit, et sõbranna ekskutiga ei magata!

Ma tean, et peaksin talle rääkima, et ma magasin tema eksmehega, aga siis oleks meie sõprus läbi ja ma ei kujuta ette, kuidas me saaksime peale sellist avaldust veel koos töötada. Aga ma tean, et ma ei saa seda igavesti varjata. Ma olen kohutav inimene."

Allikas: The Sun