Meghan Markle pidas teisipäeval, 4. augustil oma sünnipäeva paari Los Angeleses asuvas kodus, kus nad hetkel koos naise ema Doria, abikaasa Harry ja 15kuuse poja Archie'ga elavad. Kui algselt oli allikate sõnul plaan Meghani sünnipäeva kuskil värskes õhus pidada, siis paistab, et nad otsustasid siiski tagasihoidliku peo kasuks ja püsida kodus.

Paistab ka, et Harry ämm Doria ulatas talle sel aastal abikäe ja hoidis oma lapselast, et prints saaks Meghanit õhtusöögiga üllatada. "Nad veetsid päeva kogu perega koos ja õhtul vaatas Doria Archie järele, et Meghan ja Harry saaksid kahekesi aega veeta," avaldas allikas portaalile Us Weekly. "Harry küpsetas Meghanile kolmekäigulise õhtusöögi, millega Doria teda aitas."

Kuid kolmekäiguline õhtusöök polnud ainus üllatus, mis Harry'l varuks oli. "Kuigi Harry on saanud peale Meghaniga abiellumist paremaks kokaks kui varem, on tal siiski veel pikk tee minna," naljatas allikas. Seetõttu otsustas Harry oma naist ka suure šokolaadikoogi ja ehetega rõõmustada. "Ta üllatas Meghanit kaelaehtega, mis ta ise disainis, ja raamitud fotoga neist kahest, mille ta ise tegi."

Vahel loevad väikesed asjad, või mis?