Martin on üks 16 finalistist, kes valiti kõndima 2018. aastal Sports Illustrated ujumisriiete show'l, mis leidis aset 15. juulil osana Miami Swim Week'ist. Nii nagu ka kõik teised moeetendusel osalenud modellid, valiti ka Martin välja ajakirja toimetuse poolt paljude kandideerinud naiste seast.

Ta astus lavale, kandes kuldseid bikiine ja kätel oma 5kuust beebi Ariat. Sports Illustrated jagas etendusest ka klippi, kus Michigani osariigist pärit modell imetab oma pisikest beebit (kellele on muidugi pandud pähe sinised kõrvaklapid, et tema kõrvu lärmi eest kaista), esitledes samal ajal moeetendust vaatama tulnud publikule kauneid rannariideid.

"Ma ei suuda uskuda, et ärkasin täna selliste uudislugude peale üles, sest see on midagi, mida mina ja mu tütar ju iga päev teeme. See on tõeliselt armas ja ebareaalne, kui nii võib öelda. Ma olen nii tänulik, et saan sellist sõnumit jagada ja loodetavasti rinnaga toitmist ka normaliseerida ja näidata teistele, et naised saavad kõigega hakkama", kirjutas modell oma Instagramis.

Lisaks kasutas ta ära juhust, et pöörata tähelepanu ka sellele, et moeetendusel osales naisi, kes väärivad veelgi rohkem kiidusõnu. Üks naine, keda Martin mainis, oli 22aastane lumelaudur Brenna Huckaby, kes esitles uusimaid rannariideid, vaatamata sellele, et tema ühe jala asemel aitab tal kõndida spetsiaalne jalaprotees.