HBO Max ehk WarnerMedia uus striimimisteenus võimaldab juba üsna pea kõigil saada teada, mis sai “Kõmutüdruku” tegelastest edasi, sest vahepeal on möödunud pea kümme aastat ja fännid ei ole oma lemmikuid unustanud.

Sellekohased kuulujutud on levinud juba alates veebruarikuust, kuid seda, millised tegelased naasevad, veel kindlalt öelda pole võimalik. Spekulatsioonide kohaselt võib oodata aga kümne-episoodilist sarja, iga episood kestab ca tund aega.

“Kõmutüdruku” viimase osa eetrisse jõudmise päeval tunnistas näiteks Penn Badgley (kes osutus ka aastaid varjus olnud kõmutüdrukuks), et sarja lõpp polnud tema arust üldse loogiline. Nate Archibaldi mänginud Chace Crawford on aga juba öelnud, et tema oleks valmis jätkama. “Ma ei tea, milline see kõik oleks, sest me oleme nüüd 30ndates, aga kuna see oli nii suur osa mu elust, olen ma kõigele avatud,” kinnitas ta hiljuti, tunnistades, et kõikide näitlejate osalema meelitamine võib osutuda siiski keeruliseks. “Ma arvan, et kõiki nõusse saada on raske, arvestades nende graafikuid. Penn, Leighton, Ed — nad kõik on seotud hetkel väga heade teleseriaalidega. Uus hooaeg võib tulla ka uute karakteritega.”

Blair Walfordi mänginud Leighton Meester aga väitis, et keegi pole temalt veel midagi küsinudki.

Aga millal seda kõike oodata võib? Kindlalt öelda pole võimalik, aga kindlasti mitte enne 2020. aasta kevadet, mil HBO Max lanseeritakse.

Allikas: Cosmopolitan