Taylori fänn Samantha Jacobson kirjutas hiljuti oma Tumblri kontole postituse: “Ma tahaksin nii väga annetada raha lingi all, mida Taylor palus, aga kuna COVID-19 tõttu suleti mu töökoht, mu ainuke sissetulekuallikas, vähemalt 30 päevaks, pole mul tööd, sissetulekut ega mingit võimalust maksta arveid. Kui keegi saab annetada ja neil on piisavalt suur süda, et seda teha, siis ükskõik kui suur summa aitab mind praegu väga, väga palju.”

Taylor nägi seda postitust ja üllatas Samanthat kolmapäeval 3000 dollari suuruse rahalise ülekandega. "Samantha, ma märkasin su säutsu, kus sa kurdad, et arved kuhjuvad ja ma tahaksin aidata. Mis on parim viis, kuidas ma saaksin sulle 3000 dollarit kinkida?" kirjutas Taylor fännile.

Samantha polnud ainus, kellele laulja abikäe ulatas. Ka Holly Turner sai samasuguse üllatuse osaliseks, sest temagi oli hiljuti kirjutanud Tumblrisse, millistesse rahalistesse raskustesse ta pandeemia tõttu sattunud on. Ilmselgelt on fännid muusikule ülimalt tänulikud ja tegemist on tõeliselt ilusa heateoga.