• Banaanid: puuviljakausis
  • Marjad: külmkapis
  • Õunad: külmkapis
  • Salat: jahedamas sahtlis, või mitte liiga külma temperatuuriga külmkapis
  • Toidujäänused: külmkapis
  • Piim: külmkapis
  • Avatud veinipudel: külmkapis
  • Tomatid: toas (enamik hoiab külmkapis, aga see ei mõju tomatitele hästi)
  • Leib: jahedamas ja kuivas kohas
  • Küüslauk: jahedamas ja kuivas kohas
  • Kartul: jahedas, kuivas kohas
  • Pehme juust: külmkapis
  • Munad: külmkapis, alla 20 kraadise temperatuuri juures
  • Majonees: külmkapis
  • Sibul: kuivas ja jahedamas kohas
  • Porgandid: külmkapis, vee sees sahtlis
  • Šokolaad: avatuna võib hoida ka külmkapis
  • Moos: muidu jahedas ja kuivas, peale avamist külmkapis

Allikas: Daily Mail