Kõige olulisem ja tüütum asi, mida sa pead meeles pidama, kui elad väikeses korteris ja tahad seal ennast hästi tunda — sa pead iga päev koristama. Koristamine ei tee halba ka suures majas elades, aga väikeses ruumis on väiksema ala peal rohkem asju ja kui midagi on natukenegi paigast ära, tekib suur segaduse tunne. Proovi alati käigupealt asju korda seada, siis ei pea sa iga päeva lõpus suurpuhastusele aega kulutama.

Kui sa tunned, et mööblit on liiga palju ja sa lihtsalt ei mahu ära, siis ehk on nüüd parim aeg hakata uurima, kas saaksid vaikselt mööblitükke välja vahetada praktilisemate vastu? Kui sul on näiteks ebapraktilised riiulid, mis ei mahuta eriti palju asju, võiks need ju välja vahetada? Ehk on sinul või su kallimal kuldsed käed ja sellest saab teie vahva ühistegevus, millele ei pea üldse palju raha kuluma.

Ja üks väike, lihtne ja tasuta nipp — päikesevalgus tekitab tunde, et ruum on tegelikkusest suurem. Aitab pimedas toas nukrutsemisest, tõmba kardinad ja rulood eest ning naudi valgust!

Allikas: A cup of Jo