Puidust köögiriistad leiavad paljude naiste kodus ohtralt kasutust, olgu sellest kastmete, pudru jt toitude valmistamiseks. Seetõttu jagaski austraalanna pilti kuulsalt kokalt õpitud häkist, kuidas puidust lusikaid puhastada.

Naine pani oma köögiriistad keevasse vette likku ja tulemuseks sai väga määrdunud ja sogase vee. Pildi all kirjutas ta: "See lusikas leiab otsetee prügikasti! Kas keegi teist leotab veel oma puitlusikaid keevas vees? Minu lusikad käivad igapäevaselt nõudepesumasinas, aga sellest ei piisa.“

Matt Preston, tunnustatud kokk, on väljaandele Delicious öelnud: „Väliselt võib su puidust köögiriist kaunis välja näha, aga oota vaid, kui sa selle keevasse vette likku jätad! Sind ootab ees must ja haisev vesi ning sa olid valmis selle lusikaga kastmeid segama…“

Mees soovitab osta pigem kuumakindla plastmastlusika, mis on palju hügieenilisem ja kergesti puhastatav.

Austraalia pereema jagatud postitus sai palju tähelepanu ja sajad inimesed kommenteerisid, kuidas nad trikki omal käel katsetasid. Nii mõnedki olid tulemustest samuti šokeeritud.

Üks kasutaja soovitas oma puidust köögiriistu päikese käes hoida, sest see pidavat hävitama baktereid. Oli ka inimesi, kes mainisid, et neid nende puitlusikate seisukord liigselt ei huvita. Üks inimene lisas: "Keegi pole haigeks jäänud."

Kas sa oled oma puidust köögitarbeid vees leotanud ja täheldanud, kui mustad need tegelikult on? Anna meile kommentaarides teada.