Jah, me räägime neist tüütutest hinnasiltidest ja triipkoodidest, mis on pottide, pannide, taldrikute, kruuside ja kausside alla kleebitud ja mida on täiesti võimatu ära saada ilma, et maha ei jääks liimiplekid ja kriimustused.

Ärinaine Martha Stewart jagas aga hiljuti oma Instagramis ülinutikat nippi, kuidas need kleepsud ilma suurema vaeva (ja jääkideta!) eemaldada.

Nimelt võtab naine appi fööni. Jah, see on kõik, mida sa vajad. Jäta hüvasti lootusetute katsetustega kleepsud isegi kuuma vee ja seebiga maha saada — ka see ei tööta kunagi. Martha õpetuse kohaselt peaksid kuuma fööniõhku kleepsule laskma vähemalt 30 sekundit. Kuum õhk aitab liimi toote küljest lahti sulatada. Kleeps peaks nüüd kergelt tõmmates lihtsalt eemalduma, jättes su värske köögitarviku veatuks. Ole aga ettevaatlik, et kuuma õhku liiga kaua tootele ei laseks, kuna võid sellega kuumakahjustuse tekitada — õnneks on seda juba keerulisem saavutada.

Supernaine Martha sõnab, et võid seda meetodit kasutada igal materjalil, alates puidust kuni klaasi ja metallini. See on niivõrd lihtne nipp, et oleme isegi veidi kadedad — kuidas me ise selle peale ei tulnud?

Allikas: Apartment Therapy