Võib-olla sa juba tead, mis need on. Võib-olla ka mitte. Aga neid ei tohiks jätta tähelepanuta, sest pideva kasutamise tõttu võivad need olla tõelised bakterihunnikud ja sa ju ei taha, et midagi juhtuks. Mis need asjad siis küll on, mida iga inimene võiks senisest tunduvalt rohkem puhastada?

Pleed: tunnista, millal sa viimati oma diivanil olevat pleedi pesid?

Lõikelaud: kui sa lõikad sama lõikelaua peal toorest liha ja kohe peale seda köögivilju, võib tulemus olla päris halb. Lõikelauda peab kindlasti korralikult puhastama ja mitte lihtsalt veega loputama.

Presskann: jah, sa kallad sinna igakord uue kuuma vee, aga ka seda peaks korralikumalt puhastama kui lihtsalt veega loputama.

Arvuti klaviatuur: sinna kukub toidutükke, see läheb tolmuseks ja kohe kindlasti ei pese sa oma käsi igakord enne, kui arvuti taha istud.

Nutitelefon: eriti siis, kui sul on selle ümber kaitseks mõni ümbris, koguneb selle sisse igasugust jama, mis ei ole tervisele kasulik.

Käekoti sisu: seal on kindlasti toidujäätmeid, juuksekarvu, tolmu, puru... Vastik!

Autorool: oled sa seda üldse kunagi puhastanud või selle puhastamise peale isegi mõelnud?

Lemmiklooma toidukauss: sa ei taha ju, et su kallis väike loomake haigeks jääks?

Taaskasutatav veepudel: mis siis, et sa jood sealt ainult vett. See muutub väga kiiresti joogikõlbmatuks.

Laste mänguasjad: lapsed mängivad ju enamasti põrandal, kus mänguasjad puutuvad kokku kõikide purude ja karvadega, mis maas vedeleb.

Allikas: Madame Noire