Kui ka sinul on selline tunne ja mõtled, et nüüd on paras aeg kodus üks värskenduskuur läbi viia, siis miks mitte võtta inspiratsiooni selle sügise kodukujundustrendidest?

Erinevad kangad

Ei ole midagi mõnusamat, kui tõmmata ennast diivanil kerra eriti pehme pleedi sees. Pehme pleedi juurde sobib aga suurepäraselt üks suur kootud kattega padi. Miks mitte meisterdada see ise? Ja üks kangas, mis tekitab kohe sügisese mõnusa tunde, on samet. Sametpadi, pleed ja tassike teed… mida veel vaja?

Ühevärvilisus

Paljud armastavad, kui nende kodu näeb välja nagu vikerkaar, kuid selle sügise trend on omavahel segada samasuguseid värve. Näiteks kui sul on kodus sinine diivan, muretse sellele sinist värvi padi. Tuba näeb niimoodi sisse astudes eriti puhas ja kaunis välja. Lisaks sinisele on praegu moes ka erinevate valgete ja kreemikate toonide segamine.

Valguse varjud

Hämar küünlavalgus, nurgas olev madala valguse peale keeratud lambike… see tekitab toas kergelt dramaatilise efekti. Õhtuti tasub üldse kõik tuled välja lülitada ja sättida küünlad erinevatesse toanurkadesse. Moodi on tulnud uuesti vanaaegne küünlajalg.

Väike puudutus loodusest

Toataimed on inimestel enamasti olemas niikuinii, aga sa võiksid ise kujundada mõne lillepildi või panna vaasi kokku erinevaid ilusaid värvilisi sügislehti, mis sa õuest leiad. Pruunika tooniga vaas ja värvilised lehed — imeilus komplekt. Või lisada sinna vaasi midagi, mis muudaks toa üldpildi pehmemaks.

Allikas: The Zoe report