Plastikust köögitarbed: jah, neid on mugav kasutada, aga kuidas need sinu köögi üldmuljele mõjuvad? Eriti juhul, kui kõik ülejäänud nõud on korralikud ja kvaliteetsed.

Postkaardid riiulitel: üks asi on armsad jõulukaardid detsembris, teine asi on aga, kui sa hoiad aasta ringi suvalisi kaarte endal riiulitel. Need võivad sulle meelde tuletada ilusaid sündmusi, aga kuidas need ülejäänud toa interjööriga sobivad?

Värvilised pildiraamid: oleneb inimesest, aga tuppa sobivad kõige rohkem ühevärvilised pildiraamid, eriti juhul, kui pilt selle sees on kirju. Muidu on toimunud tõeline värvideplahvatus, mida on raske jälgida.

Tuulekell: alguses võib see tunduda toredana, aga kas arvad seda ka peale mitut kuud, kui see tilin sulle juba tõeliselt närvidele käib? Lisas on see täielik tolmukoguja, mida on tüütu puhastada.

Klaasitud raamaturiiul: see on miski, mida võime leida oma vanemate või vanavanemate kodust. See ei ole eriti praktiline, sest läheb kiiresti mustaks ja tolmuseks.

Kunstlikud puuviljad: kui need on mõeldud lastele köögiteemaliseks mänguks, siis muidugi, aga kaunistuselemendina on need ajast ja arust.

Riiul täis erinevaid nipsasjakesi: paar tükki riiulil on silmale vaadatav, aga kui terve riiul on täis erinevaid asju, ei ole seda mugav vaadata ja seda on ka väga tüütu puhastada. Pisikesed figuurid koguvad kiiresti tolmu, kukuvad kergesti kildudeks ja ei anna toale palju juurde.

Allikas: Brightside