Naise ja tema mehe arvates oli see loogiline, sest ehkki niimoodi on jube mõelda, on siiski tõde see, et alati saab uue lapse teha, kui midagi peaks viltu minema.

Naise esimene rasedus oli normaalne, kuid lõpuks otsustati keisrilõike kasuks, mis samuti sujus tavaliselt ja ilma komplikatsioonideta. Peale paari aastat jäi naine uuesti rasedaks ning igaks juhuks kordas ta oma soovi ka mehele — ükskõik mis juhtub, ta soovib, et teda päästetaks lapse asemel.

See jutt tuli naisel teemaks ka oma sõbrannadega, kes kõik olid väga šokeeritud, sest nende meelest oli see kas ääretult egoistlik mõtteviis või ei oleks naine tohtinud nende meelest üldse selliseid negatiivseid asju mõelda.

“Kui ma ei mõtleks sellele, mis kõik võib juhtuda ega oleks selleks kuidagi valmistunud, siis see oleks naiivne. See on teada, et sünnitusel võib palju viltu minna ja ma tahan, et mina saaksin siis edasi elada. Lapse kaotus oleks kohutavalt valus, aga ma tean, et ühel hetkel saaksime mehega sellest üle ja prooviksime uuesti.”

Allikas: DailyMail