Väga suur osa inimestest ei ole iseendaga rahul. Enamasti ei olda rahul oma töö, sissetuleku, peresuhete ja igasuguste muude asjadega, aga kõige vähem ollakse rahul oma välimusega. Kuid see, kuidas sa suhtud endasse ja räägid oma välimusest, mõjutab sinu järeltulijaid rohkem, kui sa isegi oskaks arvata.

Me elame maailmas, kus sotsiaalmeedia on niivõrd kättesaadav ja teadupärast on väikesed lapsed nagu käsnad, kes imevad igasuguse informatsiooni endasse kujul, mida me isegi ette ei kujuta, sest täiskasvanute peas on ikkagi enamasti välja kujunenud filter.

Kuna lapsed saavad sotsiaalmeediast igasugusel kujul informatsiooni, et nad on ilusad ainult siis, kui mõned teatavad tingimused on täidetud, (meeste puhul pikkus, kõhulihased, musklid ning naiste puhul täidlased huuled, ebainimlikult sale piht jne) siis viimane asi mida nad vajavad, on ebakindlad vanemad, kes vihkavad oma välimust.

Kui tihti oled sina seisnud peegli ees ja ohanud oma laste kuuldes, et jälle ei lähe teksased jalga, jälle on mitu kilo juures… Lõpeta ära! Kui sulle ei meeldi sinu juures midagi, siis näita eeskuju ja võta end käsile, aga ära tekita lastes tunnet, et mitte kunagi ei saa olla piisavalt ilus. Armasta end sellisena nagu sa oled ja veendu selles, et lapsed teavad seda.

Allikas: DailyMail