Jah, lapse sünd muudab igal juhul su elu ja kuigi sinu beebi iga uus samm tekitab sinus elevus, ei ole mõtet eeldada, et su sõbrannad ka iga kord vaimustusse satuvad, kui sa neile mõne uue uudise teatavaks teed. Möödas on päevad, kui saad nendega spontaanselt keset nädalavahetust kokteilitama minna, aga lapse saamine ei tähenda, et te ei saagi enam suhelda. Oluline on, et oleksite paindlikud ja mõtleksite ette.

Ja siis veel...

1. Saada neile sageli sõnumeid, et nad teaksid, et mõtled nende peale jätkuvalt. See võtab vaid kaks sekundit.

2. Kutsu neid endale külla, aga vaata, et keegi (äkki lapse isa?) samal ajal beebi eest hoolitseks, et sina saaksid oma sõbrannade seltskonda nautida

3. Planeerige kohtinguid, sest sa oled seda väärt. Elu beebiga võib olla aeg-ajalt kaootiline ja aeg möödub kiiresti, mistõttu on oluline, et paneksite varakult paika kindla päeva, millal sõbrannadega kohtute.

4. Hoia beebijuttudega tagasi ehk kui nemad neid teemasid ei tõstata, proovi mitte 24/7 oma lapsest rääkida. Kasuta seda aega, et iseendast rääkida või uurida, kuidas sõbrannadel vahepeal läinud on.

5. Looge uusi traditsioone, näiteks käige regulaarselt matkamas, mõnda uut naabruskonda avastamas või korraldage aeg-ajalt mõnusaid filmiõhtuid, mille raames küpsetate midagi koos või tellite maitsvaid toite koju. Miks mitte ka iga-aastane puhkus välismaal?

Allikas: Glitter Guide