Kõigest aastake peale Corey surma otsustasid nad vaadata, kas nende suhe võiks olla ka rohkem kui sõprus ning tänaseks on paar õnnelikult abielus ja kasvatavad koos oma nelja last.

Kogu see lugu tundub niivõrd magusmõru ja paar tunnistab, et mitmed nende sõbrad ei soovi nendega peale sellist “reetmist” enam suhelda, aga 41aastane austraallanna Katrina kinnitab, et Kelly oleks sellise lahenduse üle õnnelik.

Ühe sõpruse lugu

“Kohtusime Kelly’ga 2001. aastal läbi töö ühes advokaadibüroos ja hakkasime kohe hästi läbi saama. Meil olid teineteisele isegi hüüdnimed pandud — tema kutsus mind “Chicky” ja Kelly ise oli “My Pretty Lady”,” räägib Katrina. “Ta oli minu parim sõbranna, minu pruutneitsi, kui ma 2003. aastal Corey’ga abiellusin. Kaks aastat hiljem tegin talle sama teene, kui ta abiellus Nathaniga.”

2005. aasta juulis sünnitas Katrina tema ja Corey esimese lapse, Riley ning sellele järgneval aastal sündis Kelly perre tütar Ella. 2010. aastaks oli Katrina saanud veel ühe lapse vanemaks ning Kelly perre sündis poeg Oliver.

Kaks karmi diagnoosi

Kuid siis teatas Kelly ühel päeval, et teda vaevavad tohutud peavaluhood. “Ma ei saa midagi teha, ma olen terve päeva voodis,” rääkis ta sõbrannale. Ja kui Kelly pöördus lõpuks arsti poole, teatati talle kohutav uudis — kaugelearenenud ajukasvaja. “Ma olin endast väljas. Ta oli kõigest 29aastane. Ta lapsed olid kõigest kolme- ja üheaastased, beebid,” meenutab Katrina.

Kuigi arstid proovisid Kelly’t opereerida, oli vähk liiga kaugelearenenud ja tema tervis ei pidanud sellele vastu. “Kõik, mida ma tahan, on, et Nathan ja lapsed oleksid õnnelikud,” nuttis Kelly sõbrannale.

Kelly suri 31aastaselt ja viis päeva peale sõbranna surma suundus Katrina koos oma abikaasa Corey’ga arsti juurde. Selgus, et mehel on kõhunäärmevähk. “Ma ei suutnud seda uskuda. Vähk oli röövinud mult mu kõige parema sõbra ja ründas nüüd mu abikaasat,” meenutas naine.

Üsna pea selgus, et mehel oli kasvaja olnud algselt hoopis maksas ja see oli sealt edasi liikunud ning vaatamata mehe positiivsele suhtumisele ta suri 35aastaselt.

Valust kasvas armastus

Ühel päeval leidis Katrina mehe asjade hulgast ümbriku, millel oli naise nimi. Seal sees oli kiri surnud abikaasalt: “Mul on ekstreemselt raske seda öelda, aga ma tahan, et sa edasi liiguksid, elaksid täisväärtuslikku ja õnnelikku elu. Ma loodan, et ühel päeval leiad sa taas kellegi, keda armastada ja keegi, kes sind ja mu lapsi enda ellu väärib. Ma annan sulle oma heakskiidu, ma tahan, et sa oleksid jälle õnnelik.”

Katrina tunnistab, et ta ei teadnud, mida ta peaks tundma. “Ma ei suutnud isegi ette kujutada, et suudlen teist meest,” räägib ta.

Aga neli kuud peale Corey surma tuli Nathan neile koos Ella ja Oliveriga külla. “Me lähme matkama, sina ja lapsed tulete meiega kaasa. Te peate kodust välja saama,” nõudis ta ja kuigi Katrina punnis algselt vastu, nägi ta laste nägudelt, et see on siiski hea idee.

Peale seda hakkasidki Katrina ja Nathan nädalavahetusteti koos aega veetma ja leidsid teineteisest lohutust. Ühel õhtul, kui nad terrassil istusid ja Katrina nutma kukkus, võttis Nathan ta enda embusesse, vaatas naise silmadesse ja suudles teda huultele. Suudlusele järgnevatel päevadel ei suutnud kumbki seda hetke unustada, aga mõlemad teadsid, et nende lahkunud abikaasad tunneksid nende üle rõõmu.

Aasta peale abikaasade surma otsustasid nad oma suhte ametlikuks teha ja kaks aastat hiljem palus Nathan naise kätt. “Vaatamata suurele õnnetundele kaotasime mõlemad sõpru, kes meie suhet heaks ei kiitnud, aga ma tean, et ma ei reetnud Kellyt. Ma hoolitsen ta laste eest,” jutustab Katrina. “Mulle meeldib mõelda, et nad vaatavad meid pilvepiirilt ning on õnnelikud, et me leidsime taas armastuse ja õnne.”