"Pigem hakkab ära tüütama, et mingid anonüümsed lapsevanemad laimavad siin internetis avalikult abituriente. Kohe näha, et vanusega on tekkinud väikesed mäluprobleemid ja enda noorusajast ei mäletata enam tuhkagi. Või siis tundub, et siis, kui nemad noored olid, käisid nad ainult mingite pikkade ürpidega.

Väga nõme on lugeda, kuidas mingi kamp inimesi on otsustanud hakata noorte inimeste riietumisstiili maha tegema. Mina ja väga paljud mu sõbrannad näeme endaga palju vaeva, teeme trenni ja toitume teadlikult. Miks me peaks siis oma keha varjama? Me ei kanna litsakaid riideid, kaugel sellest! Tänapäeval ongi moes, kui natuke oma ihu näitad. Ega me siis neid delikaatseid kehaosasid ei paljasta.

Kui mõni lapsevanem kardab, et me näitame väikestele lastele halba eeskuju, siis ta peaks sügavalt järele mõtlema oma rumala hirmu üle. Minu arvates näitame me just pisikestele põnnidele, et oma keha ei tohiks häbeneda, vaid seda peab armastama.

Ühesõnaga ma arvan, et lapsevanemad võiksid edaspidi oma suu riietumise koha pealt kinni hoida ja hoopis peeglisse vaadata! Arvatavasti ei ole nad hoopis sellega rahul, mis neile sealt vastu vaatab!"