"Arutasime mehega, et varsti tahame hakata last saama. Mina olen küll kahekümnendates, mees on vanem ja ta tahaks ka olla nooruslik isa, nii et enam väga palju venitada ei saa. Arutasime siin, et enamik normaalseid inimesi, keda teame, on kas Sõnni või Kaksikute tähtkujust. Vähk on ka muidu enam-vähem, aga Vähi tähtkujust mehed on nii emotsionaalsed tuulepead, et see ikka väga ei sobi.

Ja kuna me tahame, et laps oleks kindlasti Sõnn või Kaksikud, siis see tähendab, et septembris peaksin ma rasedaks jääma. Hiljemalt siis oktoobris. Meil on ka juba kõik valmis mõeldud, et kui see aasta ei õnnestu, siis ülejäänud aja teeme kondoomiga edasi ja järgmine aasta proovime uuesti. See ei tule kõne allagi, et laps oleks näiteks Kaalud, need inimesed ei suuda mitte midagi kunagi otsustada, olen töö juures nendega kokku puutunud küll.

Muidugi see oleneb kasvatusest, milline inimene temast tuleb ja loomulikult on kõige olulisem, et ta oleks terve, aga järjest enam olen hakanud märkama, et see tähtkuju mängib ikka ka palju rolli, milline inimene on. Õnneks on mees samal arvamusel nende normaalsete tähtkujude osas. Samas osad sõbrannad on seda juttu kuuldes silmi pööritanud ega mõista, miks see küll oluline peaks olema.

Tahaks teada laiema ringi käest, kas last planeerides mõtlesite ka selle peale, et ta võiks sündida just mõnest kindlast tähtkujust?"