Tuli välja, et mina ja mu elukaaslane ning lisaks meile oli veel ainult üks paar, kes sellist asja ei kasuta. Kõik teised kinnitasid, et neil on juba pikalt olnud telefonis äpp, mille kaudu saavad siis suvaliselt hetkel vaadata, kus teine pool asub.

Ma saaks veel aru, et väikeste laste puhul seda kasutada, eriti kui tegu ongi udupeaga, kelle telefon on pidevalt hääletu või kellel on komme oma käikudest mitte teada anda, aga andke andeks, täiskasvanud inimesed?

Miks? On mu ainuke küsimus. Kas tõesti kardetakse nii väga petmist, et enne ei saa rahulikult olla, kui on võimalus kogu aeg jälgida, millises geograafilises punktis kallim asub? Kui mu elukaaslane tahaks, et me sellist asja hakkaks kasutama, ei oleks ma ealeski sellega nõus.

Kui inimest ei suuda usaldada, mis mõtet siis üldse on koos olla? Ei ole ju normaalne, et saab alati vaadata, kus kallim asub. Minu jaoks on see täielik privaatsuse rikkumine ja ma ei suuda uskuda, et maailm on jõudnud sinnamaani, et väga suur osa inimestest peab seda normaalseks.