"Olen 43aastane naine ja kirjutan ebatavalise murega. Olen olnud abielus 11 aastat ja mul on tore mees, kellega kasvatame kolme toredat last. Meie kooselu on hea, ta on lastele väga hea isa ja olemegi selline tüüpiline idülliline perekond.

Küll aga on mul viimasel ajal tekkinud ebatavaline mure. Ma tahaksin voodielus rohkemat. Häbi tunnistada, aga olen selle abielu jooksul mehega voodis olles saanud ainult mõned orgasmid. Need võibki vist ühe käe sõrmedel kokku lugeda...

Ma polegi eriline seksikiisu või kuidas selle kohta öeldakse ja olen arvanud, et nii ongi okei. Aga ma siiski arvan nüüd, olles lugenud igasuguseid artikleid ja mis seal salata, vaadanud ka natukene pornofilme, et ma olen ka põnevat sekselu väärt.

Üks päev lähenesin mehele teemaga, et me võiksime katsetada rollimänge, käeraudu, mänguasju. Et ärgu ta kartku, ma võin ise kõik need asjad muretseda. Ta vaatas mind nagu pidalitõbilist! Ja ütles, et sellist lollust tema küll katsetada ei taha. Ma olen aru saanud jah, et talle meeldivad voodis ainult kindlad poosid ja asjaga pigem ühele poole saada.

Aga mina ikkagi tahaks neid kõiki katsetada. Mõtlesingi siis, et äkki on veel naisi, kelle mehed on olnud jube konservatiivsed voodielu põnevamaks muutmise osas, kuid olete suutnud nad ikkagi ära rääkida.

Mis aitaks, kuidas ma saaksin mehe nõusse?"