Meile kirjutas üks naine, kes aastaid sajatas omaette, kuivõrd tüütud inimesed on need naabrid, kes normaalsete inimeste kombel vaikselt seksida ei oska, aga ühel hetke leidis ta lahenduse.

“Kõik, keda häirivad naabrid, mul on teile üks uskumatult lihtne nipp! Te kõik teate kindlasti seda tõdemust, et kõik on peas kinni, ja ma võin kinnitada, et täpselt nii see ongi. Minul on naabrid, kes aastaid on vähemalt kolm korda nädalas öösiti seksinud ja ütleme nii, et vaikselt see paar oma iha nautida ei suuda.

Aastaid olin mina see, kes vahtis neid põlgusega, oigas omaette öösiti, kui see tramburai jälle pihta hakkas. Kuni üks hetk ma otsustasin, et ma ei viitsi lasta ennast enam sellest häirida. Kui inimesed on õnnelikud ja tahavad seksida, miks peaks see mind häirima? Nemad ju ei ole häiritud sellest, et mina olen nendest häiritud. Veidi segaselt öeldud, aga nii see on.

Selle vihastamise ja vingumisega tegin kahju ainult iseendale. Nüüd, kui ma neid seksimas kuulen, mõtlen korraks, et mul on nende üle hea meel, panen tropid kõrva või proovin mõelda millelegi muule ning uinun üsna kiiresti.

Ehk kõik, keda häirivad naabrid nii väga, et te kulutate sellest mõtlemisele suure osa oma elust — muutke lihtsalt oma suhtumist ja probleem kaob! Sest probleem ei ole kunagi teiste inimeste tekitatud, vaid ainult selles, kuidas sina olukorda näed. Proovige ja ausalt, te ei kahtetse.”