Shutterstock
Sellel aastal on huvitanud lugejaid kõige rohkem just need teemad!

Tallinna Botaanikaaias toimub traditsiooniline orhideenäitus
Foto: Rauno Volmar
Aeg-ajalt läheb nii, et esimeseks toataimeks saab orhidee. Kuidas neid taimi hooldada?

Loe edasi...
Ka arillikuised külvid võivad veel vajada lisavalgust.
Foto: Hortes
Aprill on kevadkülvide ja haljendavate aknalaudade aeg. Milliseid seemneid võiks juba mulda pista, et igaüks saaks just niipalju ettekasvatusaega kui talle tarvis?
Loe edasi ...
Puutüvede valgendamine.
Foto: Shutterstock
Siin-seal võib näha viljapuude valgeid tüvesid. Eriliselt intensiivselt hakkavad need silma kevadel. Miks ja millega neid värvitakse ja kas seda peaks tegema igas aias?

Loe edasi ...
Kasutatud kohvipaks võib aednikule abiks olla.
Foto: Pixabay.com
Eestlased on suured kohvisõbrad. Igal hommikul algab päev paljudes kodudes tassitäie aurava kohviga, tihti korratakse traditsiooni veel mitu korda päevaski.
Loe edasi ...
Vaarikad
Shutterstock
Selleks, et vaarikasaak oleks korralik, tuleb taimede kevadisele hooldusele rõhku panna.
Loe edasi ...
Punased sõstrad
Foto: Pixabay.com
Meile meeldib juua kodust sõstramahla ja pühapäevaseid pannkooke nautida tikrimoosiga. Selleks et marjasaak oleks rikkalik, on tarvis terveid ja hästi hooldatud põõsaid.

Loe edasi ...
Herned
Shutterstock
Aedhernes on kõigi lemmik. Tüütud herneussid võivad aga kogu rõõmu rikkuda. Koduaias pole kohe tarvis mürgi järele haarata, paari nippi teades saab hernemähkuri niisamagi taimest eemal hoida.

Loe edasi ...
Pilt on illustratiivne ja ei kujuta kõnealuseid sorte
Shutterstock
Õunapuu on meil kõige tihedamini aeda istutatud viljapuu. Magusaid sorte on tänapäeval peale tuntud `Martsipani` aga veelgi.

Loe edasi ...
Spargel on varaseim kevadine köögivili
Foto: Pixabay.com
Kevad on saabunud ootamatult ja talve justkui pole olnudki. Uue olukorrga ei pea kohanema mitte ainult taimed, vaid ka inimorganism.

Loe edasi ...
Naat
Foto: Ingmar Muusikus
Naat on vaatamata oma kasulikele omadustele väga tüütu umbrohi.
Loe edasi ...