2-3 cm läbimõõduga säravoranže (ka kollaseid, valgeid) õisi on ühte kobarasse koondunud kuni 20. Järk-järgult avanevate õite tõttu kestab õitsemine pea kaks kuud.

Kasvamiseks ja edukaks õitsemiseks vajab taim palju valgust, seetõttu edeneb ta paremini lõunakülge avaneval päikselisel aknalaual. Väheses valguses moodustuvad lehed on kitsad ja helerohelised, õielootus on kasin või puudub hoopis.

Kasta korralikult, kuid vältida liigniiskust ja alusele kogunevat vett. Liigniiskuses on mädanikud kerged tulema. Kastmiskordade vahepeal lasta mullapinnal veidi taheneda, kuid mitte lasta mullal päris ära kuivada.

Poest ostetud või äsja ümber istutatud taimi pole vaja väetada. Edasi, kasvuajal väetada tavalisest poole lahjema täisväetise lahusega umbes kord kuus kasvuperioodil.

Peale õitsemise lõppu, mil lehed hakkavad tasapisi kolletuma, taime enam ei väetata ja vähendatakse ka kastmist. Kui lehed on päris kuivanud, lõigatakse nad ära ning lõpetatakse vähenegi kastmine. Taimel algab puhkeperiood. Sel ajal taime mitte kasta ja poti sibulaga võib asetada pimedasse.

Sügise saabudes võib sibulad uude mulda istutada. Peale ümberistutamist hoida potti sibulatega veidi jahedamas kuni jaanuarini, misjärel asetatakse taas sooja ja valgesse kohta. Tasapisi, nii kuis taim kasvab, suurendada ka kastmist.

Parim istutusmuld on vett hästi läbilaskev, selle võib segada ise (nt 1 osa kompostimulda ja 2 osa liiva) või kasutada kaktustele mõeldud mulda. Istutuspoti põhjas peaks olema kindlasti drenaažikiht.