- Mina üritan looduslikke vahendeid kasutada. Proovisin rohelise seebi veega, kuid see küll ei aidanud. Nüüd olen kasutanud looduslikku tõrjevahendit Neko.

- Minu naabritädi tegi Fairy lahuse, nii õrnalt vahutava, valas põõsastele ja kõik lehetäid on kadunud!

- Rohelise seebiga sain nad likvideeritud.

- Uskumatu, kuid väga tõhus lehetäide tõrjevahend on Coca-Cola. Samuti võib seda pritsida, kui soovite vabaneda sipelgatest oma aias. Kasutage ja te veendute selle tõhususes. Seejärel mõelge, kas seda veel ka joote.

- Raid on alati oma töö kenasti ära teind

- Sel aastal tegin esimest korda omale köögiviljaaia. Hernetaimedele tulid lehetäid. Valasin topsi põhja kanget äädikat, pistsin vatipulga otsa sinna sisse ja siis sellega korjasin lehetäisid kokku ja loputasin nad äädikas vatipulga otsast lahti ja nii kaua toimetasin kuni hernevars puhtaks sai. Kohe peale seda pihustasin vett sinna kohta, et äädikas taimele halvasti ei mõjuks. Aga tundub, et Coca-Cola pihustamine on kergem töö. Proovin kindlasti järele.

- See aasta pole asja olnud, kuid eelmsel suvel kippusid ploomide kallale. Pritsisin siis hilja õhtul ploome külma kaevuvee joaga, sisuliselt uhtusin lehetäid maha ja minu üllatuseks nad vist solvusid, igatahes tagasi enam ei tulnud.

- Pritsinud pole, aga roosid on lehetäivabad peale seda kui peenras küüslauku ja lavendlit kasvatan. Lisaks kasvab rooside läheduses ka hiidlauk, kuldlauk ja murulauk.

- Lehetäid tulid maasikate peale, istutasin siis maasikate vahele tageetesed. Peale seda olid täid kadunud.

- Kuulutasin lehetäidele sõja. Muidu pritsinud Fastaciga, aga mis lõpuks aitas oli mitu päeva jamamist. Esmalt ühel õhtul pritsisin Fastaciga, järgmine hommik kastsin läbi korralikult rohelise seebi veega ning sama päeva õhtul veel tomatilehe kääritisega, millega käisin švammiga läbi kõik pungad üks haavad. Tulemus - mõni üksik lehetäi töllas veel, aga uputusest lahti. Kordan sama lahingut nädalavahetusel uuesti igaks juhuks.

- Roosipeenrasse või äärde istutada lavendlit!

- Ikka rohelise seebiga....pesin lihtsalt oksad puhtaks...ja kadunud nad olidki (tegemist oli siis kikkapuuga)

- Parimad asjad on siiani olnud see Neko ja ka taimedele lubatud Raid (aga see viimane on kallis, kuigi tõhusam).

- Jah, see Coca-Cola jutt on tõesti tõsi. Ma ise ka ei uskunud, aga pritsisin ja ennäe imet, lehed said puhtaks. Sipelgad tahtsid paar-kolm korda "jootmist" ja olidki kadunud nagu maa alla.

- Desinfectandi imelahja lahus.

- Peale kevadist väetamist pole lehetäisid roosidel kohanud, juba mitmendat aastat, enne seda võitlesin tulutult.

- Ilutaimedele kasutan õrna Fairy lahust. Aitab muide igasugu putukate ja ussikeste puhul. Kui vaja kuskilt kahjureid ämbrisse kokku korjata, siis valan sinnagi tilga Fairyt, enam ei liiguta siis keegi

- Fastakiga eelmisel aastal sain roosid puhtaks,Sel aastal võtsin ca pool kilo rabarberit koos lehtedega,purustasin ning keetsin veidi aega liitri veega,kurnasin js lisasin kleepivuse parandamiseks veidi rohelist seepi.Töötlesin roose sellega korralikult ja puhtad nad ongi.Ka tomatilehe tõmmist olen kasutanud ja abi saanud.

- Annan teada, kuidas võitlen kahjuritega aias; kevadel sõidan kõik üle Fastac-iga, siis hiljem läheb käiku Pegasus, korduspritsimine tuleb Danadimi ja Vertimeci seguga, lõpetan uuesti Pegasusega...
Kinnitan: mitte ühtegi kahjurit ei ole minu aias!!!!!!!!!!!!!!!!

- Actara. 4g pakkidena müügil. Sellest piisab 10 liitri pritsimislahuse valmistamiseks. Väga tõhus täidele.

- Olen pritsinud Nekoga - aga tulemus on suht nõder. Rohkem tulu on igapäevasest pungade ülevaatusest ja lihtsast füüsilisest vägivallast täide suhtes.

- Siiani olen kastnud rohelise seebi lahusega ja mõjub väga efektiivselt

- Lehetäid ei talu alkoholi, olen pritsinud nii toa- kui õutaimi alkoholi sisaldava aknapesuvahendiga. Aitab väga hästi. Pritsida tuleb vähemalt 2 x paaripäevaste vahedega, siis surevad ka need, kes esimese korra ajal alles munas olid. Kindlasti teha protseduuri vilus või kui taim kasvab päikese käes, siis õhtul hilja, kui päike enam ei kõrveta.

- Pritsisin rohelise seebi veega ja panin mungalille (kressi) taimed samasse peenrasse. Siiani sinna pole sinna tagasi läinud.

- Marjapõõsaid pritsisin kõrvenõgeseleotisega. Kõrvenõgestele kallan kuuma vee peale ja lasen seista seni, kui haisema hakkab. Ja pihustan iga päev. Enam pole olnud. See haiseb ebameeldivalt. See looduslik ja pealegi hea väetis.