Indeterminantne (lõppematu kasvuga) taim on tohutult saagikas ja uhkete kobaratega. Viljad värvuvad valmides isuäratavalt oranžikaskollaseks. Ainus viga: kipuvad lõhenema. Tomatid valmivad järk-järgult ning seetõttu on ka pildil olevale kobarale osa vilju lahtiselt juurde pandud, et saaks aimu selle suurusest. Bauhof, Hansaplant, Hortes.

- ‘Costoluto Fiorentino’. Seda sorti on ammustest aegadest peale söönud firenzelased. Sügavalt ribilised lapikud viljad on suured (180–200 g) ja lihavad. Keskvarane, indeterminantne. Selteret.

- ‘Gardener’s Delight’. Väga varane ja saagikas kõrgekasvuline (2 m) kirss­tomat. Kobaras on 10–12 väga magusat ja eheda “vanaaegse” lõhnaga vilja. Schetelig.

- ‘Micro Tom’ F1. Kääbusja kasvuga (kõrgus 20 cm) sort aknalaual ning rõdul potis kasvatamiseks. Väga varane ja saagikas. Schetelig.

- Polfast’ F1. Madal põõsastomat kasvatab 5–6 kobarat. Väga varane, saaki hakkab saama u 55 päeva pärast kasvukohale istutamist. Lapik­ümarad viljad on keskmise suurusega (100–150 g). Schetelig.

- ‘Ananas’. Kuldkollased kergelt ribilised tomatid on mõnusa suurusega (110–120 g) ja hästi magusad. Keskvarane, kõrgekasvuline. Selteret.

- ‘Giulietta’ F1. Keskvarane indeterminantne ploomtomat, mille piklikud viljad kasvavad 10–12 cm pikkuseks ja 150–170 g raskuseks.

Prantsuse sort, mis annab kena saagi ka põhjamaades.