Hobikokk Arvo Kassin juhendab, kuidas Napoleoni koogikihtide vahele maitsev kreem valmis teha ja kook kokku panna. Retsept on pärit Nami-Nami veebilehelt.
Loe edasi...
Purukattega rabarberikook on kindlasti üks klassikalisi retsepte. Muide sügise saabudes saab seda väga lihtsalt muuta, asendades rabarberi õuntega. Suvel passivad täidiseks hästi ka erinevad marjad.

Rabarberikook hapukooretäidisega.
Kuni rabarberid on veel noored ja mahlakad, ei tohiks ühtki nädalavahetust mööda lasta ilma selle hapuka maiuseta.


Suvi lausa nõuab koogitegu, sest koduaia (või turulkäigu) marjasaak ootab kasutamist. Olgu see kodune rullbiskviit või hoopis rikkalik juustukoogi-brownie vaarikavahukoorega – kaunis ja maitsev kook teeb iga koosviibimise eriliseks!
Loe edasi ...

Lihtne kook on selline, kus segad ained kausis kokku, valad segu vormi ja tõstad ahju küpsema. See marjakook on täpselt selline. Saab valmis poole tunniga ja on kõige parem veidi soojalt.
Loe edasi ...
Pistke leiva sisse kõiki aiast saadud köögivilju
Varsti tekib aias paanika, sest aias olev suvikõrvits üritab kogu maailma üle võtta ja tomatit vajavad tähelepanu ning kurgid nõuavad kohest korjamist. Mida aga kõigi nende viljadega teha? Meie soovitame saia küpsetada!

Brownie
Maailmas on läinud täiesti viraalseks üks retsept, mis hullutab sadu tuhandeid inimesi ja millel on nüüdseks juba üle 10 000 positiivse tagasiside kommentaari. Avaldame selle koos juhistega täismahus.

Šokolaadikook kakaoga.
Sügise saabudes tahaks vastukaaluks suvistele kergetele kookidele midagi rammusamat. Ja mis saakski olla parem kui üks hea ja lihtsalt valmiv šokolaadikook. Siin on valik minu lemmikutest.

Pärmitainast õunakook
Olgu õuna-aasta milline tahes, mõne maitsva õunakoogi saab sügisel ikka küpsetada.