Šamaan Evaldi arvates peab põhjamaa rahvas ikka liha ka saama. SVEN ARBET
“Köök on kodu süda ning süda peab olema avatud ja jagama armastust. Armastusega tehtud toit on alati maitsev,” sõnastab Eesti selgeltnägijate tuleproovi võitja šamaan Evald köögivõlurite saladuse.

Evald Piirisild (58), vaimse nimega Kotkasulg, on kõva kokkaja. Ta ei ole mingi kiirtoidufänn ega armasta pakisuppe, vaid naudib isetegemise rõõmu. Retseptid on ta kogunud oma arvukatelt reisidelt. Igapäevaelus teeb ta siiski lihtsaid koduseid toite, mida on talle õpetanud vanaema või isa. 

Šamaan Evald kasutab leiba, piima ja maisi rituaalseteks toiminguteks, kuid leiab, et igasugune toit on püha ja suure armastusega tehtud roog võib olla ka ravim. Ajasime rännumehe ja šamaaniga Viimsis tema koduköögis pisut juttu. Evald pakkus külalistele üht oma lemmikut Ghana rooga ja jagas lahkelt ka selle retsepti.

Loe edasi, mida ta meile täpselt rääkis ja milliseid näpunäiteid oma igapäevaelu paremaks muutmiseks jagas!