Värskelt lõigatud õun Shuttersock
Me kõik oleme tükeldanud õuna ja avastanud juba poole tunni möödudes, et lõigud on muutunud pruunikaks ja pole enam üldse ahvatlevad. Nüüd on sellele murele imelihtne lahendus!

Kokad on soovitanud õunalõike piserdada või pintseldada sidrunimahlaga, aga see ei anna väga pikaajalist tulemust. Samuti muudab sidrunimahl õuna veelgi hapumaks, mis ei ole paljudele sööjatele, eriti lastele meeltmööda.

Parim lahendus on hoopis soolvesi, vahendab veebileht thekitchn.com. Selleks võtke 0,5 teelusikatäit soola klaasi vee kohta ja segage kuniks sool on täielikult lahustnud. Nüüd leotage õunalõike soolvees 10 minutit ja tõstke nõrguma. Pange lõigud õhukindlalt suletud karbis külmkappi ja tarvitage, millal vajalik.

Õunad näevad välja kui värskelt lõigatud, isegi neli kuni viis päeva hiljem ja mis kõige tähtsam - ei ole soolased.

Miks peaks olema vajalik õunu üldse valmis tükeldada? See nipp on asendamatu puuviljavaagnate valmistamisel, samuti kui soovite näiteks tööle kaasa pakkida lõunasööki, mis näeks ka selle söömise hetkel ahvatlev välja.