Tipptasemel transpordivahendid. Traktorid, kombainid, veoautod ... nimekiri on lõputu ning iga väikese inimese jaoks põnev. Eriti veel siis, kui juhiistmel istuda lubatakse.

Väikesed koolid. Maa-algkoolis käia on imeline, klassid on nii väikesed. Lisaks tunneb maalaps kaasõpilasi ning ka õpetajat tõenäoliselt ammu enne seda, kui ta kooli läheb.

Tasuta maiustused. Jalutuskäik külasse lõpeb alati sellega, et keegi, keda lapsed oma teel kohtavad, võtab taskust mõne kommi välja. Ka külapoes antakse neile sageli maiustusi ilma nende eest raha küsimata.

Avatud uksed. Oled ukse kogemata lukust lahti unustanud või võtme ära kaotanud? Pole probleemi, sest kuritegevuse tase on väikestes külades pea olematu.

Loomad ukselävel. Koerad, kassid, kanad, pisike paks poni, ammuutav lehm, villased lambad ja mökitavad kitsed - kõik käeulatuses. Iga lapse unistuseks on omada väikest, täiesti isiklikku loomaaeda.

Tervis ja kehaline vorm. Põldudel ja rannas ringijooksmine, kodus kasvatatud toit ja puhas õhk ei tee mitte ainult lapsepõlve helgeks, vaid on ka investeering tulevasse ellu - hea tervise ja füüsilise vormi näol. Vähem allergiaid, parem kuulmine ja tugevad hingamiselundid - kui nimetada vaid üksikuid tervisega seotud hüvesid, mida maal veedetud lapsepõlv pakub.

Allikas: www.housetohome.co.uk