Seda sama tõdes ka theplaidzebra.com ajakirjanik Aileen Zangouei, kes külastas Toronto TOT kassikohvikut. Kohvikust ostis ajakirjanik omale tüki kooki ja lisaks maksis veel 5 dollarit, et minna sealsesse kassituppa. Seal oli tal võimalik tunni jooksul olla koos mängivate kassipoegadega ja nautida oma tükikest kooki.

Kassid aitavad leevendada stressi, ärevust ja depressiooni, kuna näitavad tingimusteta armastust ja nende füüsiline kontakt aitab neil haigusi leevendada. On isegi teaduslikult tõestatud, et nende nurrumise kuulamine võib parandada vererõhu probleeme, vähendada südameataki riski, tugevdada luid ja lihaseid. Lisaks sellele aitavad nad arendada vastutustunnet, rutiinitaluvust ja on suurepärased kaaslased.

Veel üks torontolane Bethany Davis ütleb, et need kassid on teda tõesti aidanud ajal, mil ta tundis koduigatsust. Õpilaseks olemine on üks asi, millega kaasnevad stressirohked kohustused, kuid teisest linnast, oma sõpradest ja perekonnast eemal oleva õpilaseks olemine lisab ärevust märkimisväärselt. Davis leidis selle kohviku ja sealsed loomad võimaldasid tal lõdvestuda ja leevendada seda tekkinud ärevust. Ta suutis end väljendada joonistuste ja maalide kaudu, mida ta kohvikus 25 dollari eest müüb.

Kohad, nagu kohvik TOT, viivad inimesi, sealhulgas vaimuhaiguste käes kannatavaid inimesi, koos kassidega keskkonda, kus nad saavad mugavalt nautida loomade seltskonda. Lisaks on kohvikus iga kass saadaval adopteerimiseks, nii et kes soovib, saab sealt omale ka eluaegse sõbra.