Paketid on mõeldud suvilatele ja maakodudele, kus ei elata aastaringselt.

Pakettides sisaldub lisaks kiirele internetile ja kvaliteetsele televisioonile ka nutivalve, mis võimaldab reaalajas hoida aastaringselt oma teisel kodul silm peal kasvõi mobiiltelefonist ning saada teavitusi, kui seal mingeid liikumisi toimub.

„Suvilapakettide eripäraks on see, et klient ei pea maksma teenuse eest sel ajal, kui ta seda ei kasuta. Igaüks saab valida perioodi, millal suvilas viibib ning selleks ajaks lülitamegi televisiooni ja kiire interneti sisse. Muul ajal on need teenused piiratud ning nende eest tasuda ei tule. Selline paindlik lahendus toob olulise kulude kokkuhoiu,“ selgitas Levikomi tegevjuht Peep Põldsamm.

Nutivalve valvab aga nii talvel kui suvel – siis, kui suvila on järelevalveta ja ka siis kui on seal vara, mida vargal võtta.

"Meie VirtuaalFiiber püsiühendus sobib suurepäraselt Nutivalve jaoks, kuna tagab ka piisava üleslaadimise kiiruse, et võimaldada reaalajas oma suvilas või maakodus toimiva jälgimist,“ täiendas Põldsamm.

Levikom pakub kokku nelja suvilatele mõeldud paketti: kolm Suvila Nutipaketti, kus sisaldub kiire internet ja televisioon üheks, kolmeks või kuueks kuuks ning aastaringselt Nutivalve koos peamiselt selle tarbeks piisava internetiühendusega.

Lisaks on valikus ka üks suvila tavapakett, millega saab kiire interneti ja televisiooni kolmeks kuuks ilma Nutivalveta ning muul ajal on teenused peatatud.