Imelist eraldust ja looduslähedust saab kogeda Viirelaiul, mis on asustamata laid mandri ja Muhumaa vahel. Unikaalse vastvalminud kaasaegses puhkekompleksis on majutuskohti kokku 55 inimesele. Majakavahi majas on seitse neljakohalist magamistuba, veranda, elutuba, köök koos gaasi- ja puupliidi ja muu vajaliku sisustusega. Kompleksis asub seminarimaja ürituste korraldamiseks ning saunamajas saab nautida puuküttega sauna koos mullivanni ja eraldi kaminatoaga. Laiule pääseb kas kaatriga, parvega või kakuamiga.

Kukekaarli villa

Kukekaarli Villa puhkemaja on stiilne uus majutuskoht kaheksale inimesele, kus saab lisaks mugavale ööbimisele nautida värsket hiiumaist hommikusööki, metsikut matka Kassari saarel, ratsamatkasid ja sõudepaadisõite merel. Suvel on lastel võimalik sulistada sooja veega täidetud välibasseinis.

Sunwell Farm

Jõgevamaal, Endla looduskaitseala külje all asuva Sunwell Farmi kaks neljakohalist hubast Skandinaavia stiilis helget külalistemajakest pakuvad terrassilt kauneid vaateid ja rahulikku puhkust. Lisaks on seal rohkelt looduslähedast tegevust, sest vahetus läheduses asuvad looduskaitseala veeteed, järved, matkarajad, vaatetornid ja rabad.

Mullihotell Vango Imedemaal

Mullihotell on uut moodi telkimine, mis pakub ainulaadset võimalust ööbida looduses ning nautida tähistaeva ilu otse voodist. Mullihotell on mullikujuline pooleldi läbipaistev telk, mis hoiab oma kuju tänu sissepuhutavale õhule. Viiendat hooaega Eestis tegutsev mullihotell püstitatakse juuni alguses Pärnumaal Laikssaare külas asuvasse Vango Imedemaale. Endisele metsavahikohale rajatud Imedemaa on eriline paik, kus saab rännata metsades, saunatada, ujuda ja loodust nautida.

Lauri-Antsu turismitalu

Haapsalust 10 km kaugusel asuvas privaatses ja kaunis turismitalus ööbijad saavad nautida kala- ja paadiretki, sest meri on vaid kilomeetri kaugusel. Samuti saab istuda avara grillimaja lõkketule ääres, märki lasta, palli mängida ja saunatada. Talus kasvatatakse ka aed-, puu- ja teravilju, kusjuures kõik talu tooted on kasvatatud looduslikult ja tunnustatud mahemärgiga.