Milline on aga sinu lemmik-aiatööriist? On see vikat või muruniiduk, on selle valmistanud mõni meistrimees või on see jäänud mälestuseks vanavanemate aegadest?

Saada meile pilt aadressile veeb@maaleht.ee ning lisa juurde kirjeldus paari lausega. Kõik saadetud pildid paneme veebi üles ning kõigi pildisaatjate vahel loosime välja Fiskarsi võilillenapsiku ja laste aiatööriistade komplekti. Pilte ootame 1. augustini.

Fiskarsi umbrohunapsiku võitis Küllike Veede ja My First Fiskars® lastele mõeldud aiatööriistade komplekti võitis Ulvi Mehiste. Palju õnne, Maaleht võtab võitjatega ühendust!

Hoia oma murulapp puhas ja roheline ilma vajaduseta põlvitada või kummardada!

Fiskarsi umbrohu napsik pakub lihtsat võimalust saada lahti jonnakast umbrohust.

Kui tegu on sügavajuureliste võililledega, muidu kenal ja rohelisel murulapil, siis ei piisa nende eemaldamiseks ei muruniitmisest ega ka umbrohumürkidest, mis võivad muuhulgas kahjustada ka teisi ümbruses olevaid taimi. Fiskarsi umbrohu napsiku abiga võib ebameeldiva umbrohu tõrjumine olla lõbus ja keskkonnasõbralik ajaviide.

Töö Fiskarsi umbrohu napsikuga on niivõrd kerge, et selle saab ette võtta igaüks – peab vaid napsiku mulda pistma, jalaga kaasa aitama ning umbrohu juurega välja tõmbama. Seejuures ei pea enam põlvitama ega kummardama.

My First Fiskars® lastele mõeldud aiatööriistade komplekt koosneb neljast varrega tööriistast ning neljast väiksemast vahendist, mis mahuvad mugavasse tööriistakasti. Kvaliteetsete lastetööriistade kuju, suurus, materjal, värvid ja eriti käepideme disain on välja töötatud arvukate testide ja laste enda tagasiside abil.