Elise aed müüja Reelika Marrandi ütles, et inimesi on esimese päeva kohta kenasti ning ostetakse hästi. "Isegi ei tingita," lisas ta. "Eks meil ole ka sellised Kesk-Eesti hinnad."

Huvitavamate müügil olevate taimedena tõi ta välja 'Tiarelli', mis kasvab hästi varjus on hea pinnakatte taim. Müügis on ka mitmed isemoodi hosta sordid, nt 'Ice Age Trail' (huvitavate kirjude lehtedega) ning 'White Feather', mille lehed on täiesti valged.

Osa taimi on Marrandi sõnul juba ka otsa saanud. Näiteks kirju kadakas.

Tiidu talu perenaine Ülle Herr märkis, et maasikataimi ostetakse kohe väga palju. "Keskmiselt kümme taime korraga, üks ostis lausa 60 taime," ütles ta. "Olen täitsa mures, sest kolme päeva kogus saab sellise hooga juba esimesel päeval müüdud."

Temalgi on otsa saanud maasikas 'Bounty'. Müügis olid veel tuntud sordid 'Senga Sengana', 'Polka' ja 'Sonata'. Taime hind on 0.60 ja 0.80 eurosenti.

Viljandimaalt Mõisa-aiast Indrek Puidet müüb lilli ja väga uhkeid ampleid, millest kõige suuremad maksavad 20 eurot. "Peamiselt pakun vanu ja tuttavaid lilli, mida inimesed küsivad ja tahavad. Uudsemana on minu sortimenti lisandunud tukalill."

Ene ja Matti Martinson kõnnivad laadal rahulolevalt ringi, kaubakotid näpus. "Käime siin iga aasta roose ostmas," sõnas Matti Martinson. Seekord sai ostetud üks tumepunane ja üks kollane roos, mille sordinimed kohe ei meenugi. Samas nentis ta, et hinnad on laadal kallimad kui suurtes aianduskeskustes. "Võõrasema on kohe kindlasti kallim kui näiteks Horteses."

Rooside puhul ta hinnavahe kohta öelda ei oska. "Siin saan osta taime kohalikult kasvatajalt, kes teab selle külmakindlust. Usaldus maksab," märkis Martinson. "Kaubakeskustest Eesti roosi ei saa."

Abikaasa kotis on koha leidnud helmikpööris. "Külm võttis talvel ära ning nüüd tuli uus asemele muretseda."

Lisaks sellele ostetakse laadalt head kala ja suitsuliha.

Tatjana Tihhonovetskaja on samuti iga-aastane laadakülaline, kuna tema suvila jääb lähedusse. Külastuse alguseks oli korvi saadud kotike sefiiri, ent plaanis osta roosipõõsas, õunapuid, sõstraid, lilli ning vaadata ka uut aiamööblit.

Õunapuude hinnad on keskmiselt 10-13 eurot. Samasse hinnaklassi jäävad ka pirnid, ploomid ja kirsid. Perepuude hinnad jäävad vahemikku 18-32 eurot.

Tomatitaimed maksavad keskmiselt 1 euro tükk, maasikataimed 0.60-1 euro.